Wallpaper Upin Dan Ipin Yang Menarik! | www.sobriyaacob.com

google advertising

Wednesday, April 27, 2011

Wallpaper Upin Dan Ipin Yang Menarik!


Hai nama saya Upin.. ini abang saya Ipin sama tak macam dialog kartun Upin dan Ipin. Hari ini saya nak kongsi dengan korang semua wallpaper upin dan ipin yang comel dan kiut miut ni semalam tengok kartun upin dan ipin kat youtube, ulang banyak kali pun still tak jemu-jemu.. best giler kartun ni tak sabar nak tengok movie terbaru upin dan ipin kat wayang... im biggest fan of ipin dan upin :P sekiranya korang nak melihat wallpaper upin dan ipin yang terbaru (klik disini) 


Tengok je wallpaper ni teringat nak raya :P


































Ya kalau kita semua tengak kartun ipin dan upin, tak kira makcik, pakcik, adik, abang mesti teringat masa zaman-zaman kita kecil, masa zaman main pondok-pondok, main sorok-sorok  dengan kawan..best giler zaman tu... 

Untuk melihat wallpaper upin dan ipin versi raya (kliksini)

4 comments:

  1. suka dgn katun upin ipin ni..tgk bnyk kali pun tak jemu.. :)

    done follow.. :)

    ReplyDelete
  2. When some one searches for his necessary thing, therefore he/she wants to be available that in detail, therefore that
    thing is maintained over here.

    Also visit my website ... encrypt html code

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca