video : What Makes Your Beutiful | www.sobriyaacob.com

google advertising

Wednesday, May 16, 2012

video : What Makes Your Beutiful





salam semua, hari ini saya nak berkongsi satu video yang saya buat sendiri, video ini dibuat khas untuk rakan-rakan seperjuangan DPMB 2009-2012,  PSP. kebanyakkan shot ini dirakam sekitar politeknik seberang perai dan sabah. Hopely korang semua yang tengok video ini enjoy, sebarang komen dan tujuk ajar amat diperlukan Untuk semua kawan-kawan semoga korang berjaya dalam semua bidang yang diceburi. AMIN

p/s: kalau korang nak baca luahan perasaan seorang gadis mengenai perpisan berpanjangan ini sila ke link ini ( kan baru berpisah so bayak la benda nak tulis)

p/s/s: kalau korang tidak puas hati tengok video kat dalam blog ni kecil je, jangan malu dan segan tekan link ini untuk pembesaran yang maksimum.




1 comment:

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca