CONTOH REPORT LI - SENARAI RAJAH & PENGHARGAAN | www.sobriyaacob.com

Thursday, October 10, 2013

CONTOH REPORT LI - SENARAI RAJAH & PENGHARGAAN


 
CONTOH SENARAI RAJAH

Rajah
Muka Surat

Rajah 1.1 - Logo Rasmi Pernec Coperations Berhad
Rajah 1.2 - Syarikat Pernec Corperations
Rajah 1.3 - Carta Organisasi Syarikat
Rajah 1.4 -  Struktur Organisasi
Rajah 1.5 -  Logo Permodalan Nasional Berhad
Rajah 1.6 -  Logo Nec Corporation
Rajah 1.7 -  Logo Amanah Raya Berhad
Rajah 1.8 -  Cabang Utama Perniagaan Dan Anak Syarikat
Rajah 1.9 -  Logo Pernec Technologies Snd. Bhd
Rajah1.10  - Logo Pernec Telco Snd. Bhd
Rajah1.11 -  Logo Jenama Helo
Rajah1.12 - Carta Organisasi Pernec Paypoint Snd Bhd
Rajah 1.13 - Carta Organisasi Maid’s
Rajah 1.14 - Contoh Kadfon Helo Bernilai Rm5 Dan Rm10
Rajah 1.15 - Contoh Logo Helo Spot Dan Helo Hotzone.
Rajah 1.16 - Contoh Helo Ads Classic Dan Messengger Light Box
Rajah 1.17: Contoh Helo Xpax
Rajah 1.18: Contoh Telefon Awam Jenis Tatung Tt885t.
Rajah 1.19: Contoh Kad Helo 1 Bernilai Rm 5 Dan
Rajah 1.20 : Kotak Dialog Chart Wizard
Rajah 1.21 : Menu File
Rajah 1.22: Menu Format
Rajah 1.23: Menu Slide Show
Rajah 1.24: Jenis-Jenis Slide (Text Layouts & Content Layouts)
Rajah 1.25: Contoh  Sistem Data Untuk Produk Helo Hotzone
Rajah 1.26: Contoh Bungkusan Kadfon
Rajah 1.27: Contoh Barang Promosi
Rajah 1.28: Gambar Aktiviti











CONTOH PENGHARGAAN

LAPORAN LATIHAN INDUSTRI
OLEH

MUHAMAD  BIN AHMAD
(10DPM09F1900)

DI

PERNEC ..........................
LOT 1026, JALAN ENGGANG
 AMPANG/ULU KLANG, INDUSTRIAL ZONE
54200 SELANGOR DARUL EHSAN
 (29hb November 2001029hb April 2011)


Buku Laporan Ini Dikemukakan Kepada
Jabatan Perdagangan
Sebagai Memenuhi Sebahagian Dari Syarat
Penganugerahan
Diploma Pengajian Perniagaan (Pengurusan)


POLITEKNIK ......................
November 2010


ABSTRAK

PERNEC CORPORATION BERHAD, mempunyai tiga cabang utama perniagaan iaitu, Telco Group, IT Group, dan Pernec Paypoint Snd. Bhd. Di bawah tiga cabang perniagaan utama  yang dijalankan di PERNEC, terdapat 5 buah anak syarikat iaitu Pernec Integrated Network System Snd  Bhd, Pernec Transmissions Snd Bhd, Pernec Advance Network Snd Bhd, Pernec Technology Snd  Bhd dan Fitos Snd Bhd.

Pengarah urusannya iaitu Encik Abdul Karim Abdul Salam, menyeru kakitangannya supaya memantapkan lagi komitmen kepada syarikat dan membantu mempercepatkan program pemulihan agar pihak PERNEC dapat merebut peluang- peluang baru  yang wujud dalam bidang Industri Teknologi 

Setiap anak syarikat memainkan peranan penting dalam membangunkan firma ini. Oleh itu, dalam melakukan setiap kerja, setiap pekerja di setiap unit perlu memberikan sepenuh komitmen dalam kerjaya mereka agar pekerja dan firma ini membangun dan berjaya "berdiri sama tinggi, duduk sama rendah” dengan syarikat lain yang berjaya di mata dunia.                

 DEDIKASI

 Istimewa untuk ayah dan bonda tersayang, kakak serta abang tercinta
Terima kasih di atas sokongan dan bantuan yang diberi
Tidak lupa buat rakan-rakan seperjuangan
“Terima kasih buat semua”


PENGHARGAAN

Syukur  Alhamdulillah, segala pujian dipanjatkan kepada Allah S.W.T. Setinggi penghargaan dan ucapan terima kasih ditujukan kepada  Pengerusi Pernec Corperation  Berhad iaitu yang berbahagia Datuk Zainun Aishah Ahmad dan pengarah urusan iaitu Encik Abdul Karim Abdul Sallam kerana telah memberi peluang kepada saya untuk menjalani latihan industri selama 5 bulan di syarikat beliau. Jutaan terima kasih diucapkan di atas keperihatinan beliau mengambil pelajar- pelajar IPT seperti saya untuk menjalankan latihan industri di syarikat beliau.

            Kerjasama daripada pihak Pernec Paypoint Snd Bhd khasnya. Kepada semua kakitangan  dan staff sokongan yang terlibat sepanjang saya menjalani latihan di syarikat ini.  Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada kakitangan Pernec terutama dibahagian Marketing, Ancillary Income Department & Survey (MAID’s) yang telah banyak membantu saya sepanjang tempoh perkhidmatan saya di jabatan tersebut, semua tunjuk ajar, kerjasama dan teguran yang diberi sepanjang saya menyiapkan  tugasan-tugasan yang diberikan dapat diatasi dengan sempurna. Tanpa tunjuk ajar daripada mereka, saya tidak mungkin dapat menjalankan tanggungjawap saya dengan baik dan hasil kerja saya juga mungkin tidak berkualiti.

            Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada yang tidak terhingga kepada pihak Politeknik Seberang Perai Khususnya pensyarah di Jabatan Perdagangan, jasa kalian tidak akan dilupakan & Allah S.W.T saja akan membalasnya. Tidak lupa juga kepada Keluarga tersayang yang sentiasa mendorong dan galakan untuk saya terus belajar. Dengan berkat serta dorongan daripada mereka saya telah berjaya menjalani latihan ini dengan jayanya.

         Saya berharap agar segala yang saya pelajari ini akan kekal di dalam ingatan saya untuk selama-lamanya. Hanya Allah S.W.T yang mampu membalas segala jasa dan pengorbanan semua kakitangan Pernec Coperation Berhad dan semua pihak yang terlibat secara langsung dan tidak langsung yang banyak membantu saya sepanjang tempoh saya menjalankan Latihan Industri di syarikat ini.

42 comments:

  1. salam bro, saya nak minta contoh full report boleh tak? email hafizah923@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. hai salam nak contoh full report, sila emailkan ke ahmad9134@gmail.com

    ReplyDelete
  3. salam bro sobri, ada contoh report li poli tak? saya nak softcopy lianajasmin@gmail.com. terima kasih

    ReplyDelete
  4. salam bro, saya nak minta contoh full report boleh tak? email hafizah923@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. already sent to u emaill.. please ceq u email :)

      Delete
    2. slam..nk full rport blh?nie email sy najwa_syafikah@yahoo.com

      Delete
    3. assalamualaikum najwa, klau saya nk juga report akhir tu bole nk buat rujukan L.I...tq email namunir95@gmail.com

      Delete
    4. salam bole tak saya nk full report ... ni email sy tajudin16@gmail.com

      Delete
    5. mana boleh ! penat aku buat semua ni ! hahaha xD

      Delete
  5. salam, boleh minta full report LI tak? email lyenanash@gmail.com

    ReplyDelete
  6. salam, boleh minta full report LI tak? email lyenanash@gmail.com

    ReplyDelete
  7. salam..nak full report boleh? email fahrenheit_1992@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. assalam... nak report yg full boleh? emel fahrenheit_1992@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. assalam nak full report boleh? emel fahrenheit_1992@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. hello saya nak contoh full report terbaru boleh ke???? sila hantar ke ,,,,,,nathanselvan94@gmail.com plz

    ReplyDelete
  11. salam sya nak contoh full reort latihan industri... tlg hantar ke ... nathanselvan94@yahoo.com plzzzz

    ReplyDelete
  12. assalamualaikumm. Saya nak minta tolonh email kan contoh report akhir LI boleh tak? Nak buat rujukan :) Email kat sini nurhasyimah188@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. assalam..boleh emailkan full report ke alyakamal94@yahoo.com / berkacamata@yahoo.com.tak igt yg mana 1 bole buka.tq :)

    ReplyDelete
  14. alyakamal94@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. salam bro... bleh hntar full report kt kte.. bojabon@gmail.com

    ReplyDelete
  16. slam bro.. bleh anta full report kt kte.. bojabon@gmail.com

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum...saya nak mintak tlg emailkan full report boleh??klau bleh nak buat rujukan..arifhilmi46@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  18. salam .saya nk mntk tolong emailkan full report bleh.untuk buat rujukan.
    eilamuhammad612@gmail.com
    tq.

    ReplyDelete
  19. salam.sy nak mntk tolong emailkan full report bleh?utk buat rujukan.
    eilamuhammad612@gmail.com
    tq.

    ReplyDelete
  20. bro bole emailkan contoh report full x??? redzuanarif30@gmail.com

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum... saya nak minta tolong emailkan full report boleh?? kalau boleh nak dijadikan sebagai rujukan..
    atikah_nadhirah30@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum... saya nak minta tolong emailkan full report boleh?? kalau boleh nak dijadikan sebagai rujukan..
    atikah_nadhirah30@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  23. bleh minta full report..nie email saya ..shimi0901@gmail.com..

    ReplyDelete
  24. salam,saya nak minta tolong hantarkan contoh full report li boleh?? untuk dibuat rujukan. ni email saya..nuratikadzulkaflee@gmail.com

    ReplyDelete
  25. haiiii nak contoh report poli. iedayualias94@gmail.com

    ReplyDelete
  26. salam.. minta tolong antr full report li bole?? ni email sy anipzainal017@gmail.com

    ReplyDelete
  27. salam.. minta tolong antr full report li bole?? ni email sy anipzainal017@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Wasalam saya mintak maaf. Report saya sudah tiada, lpas format smuanya hilang. Maaf atas kesulitan.. so boleh copy or ikut mana2 contoh yg sempat saya uplode dlm blog ini..

    ReplyDelete
  29. salam...boleh tak mintak full report ???kalaw boleh , ni email saya (nurfaridah653@gmail.com)
    saya harap pihak anda dapat membantu...
    terima kasih

    ReplyDelete
  30. salam.boleh tak mintak full report?? ini email saya uyuniqah69@gmail.com. saya harap anda dapat bantu saya

    ReplyDelete
  31. salam...aku fadil stream automotif....aku x berapa pahamlah pasal jadual/rajah dan lampiran...bengkel aku biasa je...x delah visi,dan misi bagai mcam syarikat lain...aku nak tanya...ade x contoh final report budak automotif boleh aku rujuk....sekarang aku tngah pening kat jadual dan rajah,lampiran....mintak tolong....lagy satu ade x boleh bantu saya...mintak tolong sngat2

    ReplyDelete
  32. Hello...saya nk mntk tolong emailkan full report bleh...Untuk buat rujukan.
    gloges56@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Hello. Sya nak mnta tlong emailkan full report bole..for rujukan
    politic.jokers@gmail.com

    ReplyDelete
  34. assalamualaikum, sy nak minta full report, boleh?
    email ke syuehada28@gmail.com
    terima kasih :)

    ReplyDelete
  35. assalamualaikum,saya nak report penuh boleh ? nak buat rujukan . email saya farhananur82@gmail.com
    terima kasih:)

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum, saya nak minta tolong saudara emailkan full report boleh? untuk buat rujukan saya. ni email saya. muhammad.syazwan9617@gmail.com terima kasih saudara :)

    ReplyDelete
  37. salam saya nak minta rujukan full report boleh? thanks in advance
    email : intanzulaili@gmail.com

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca