Tonton Maharajalawak Mega 2013 & Masterchef Malaysia All Star 2013 Secara Online | www.sobriyaacob.com

google advertising

Saturday, November 30, 2013

Tonton Maharajalawak Mega 2013 & Masterchef Malaysia All Star 2013 Secara Online


Assalamualaikum & salam sejahtera semua, alamak bosan betul hujung-hujung minggu ni, nak pergi berjalan-jalan cari pasal tak ada mood, tak tahu nak pergi mana ?,  jawapnya cuti-cuti macam ni, kerjanya Layan movie secara online la. Sekiranya anda ingin menonton movie-movie terbaru di pawagan, boleh ke link ini http://putlocker.bz memang laju untuk tonton walaupun speed internet anda lembab. 



Ok untuk menghilangkan kebosanan yang melanda, di sini saya senaraikan link-link yang anda boleh klik untuk tonton Program  Maharajalawak Mega 2013 & Masterchef Malaysia All Star 2013  secara online, khas bagi yang tidak melanggan  astro  atau skybox,  contohnya seperti saya, kita pakai tv guna area kuali je :P


Link yang saya bagi dekat bawah, gambarnya tidaklah cantik Full HD
seperti menikmati Astro Beyond hd, tapi ok la daripada tiada.

Selalunya semua program ini, saya tonton hujung mingu, kira macam episod Masterchef , sekali harung la tengok, kalau tunggu dekat astro kena tunggu episod demi episod, geram pun ada, sebab esok malam kena tunggu lagi, maksudnya setiap malam kena melekat dengan tv, sampai kerja lain pun tertangguh. 


 Tonton Maharajalawak Mega 2013 secara online.


Masterchef Malaysia All Star 2013 


P/s: Kalau lama sangat nak tunggu loading, download sahaja ok & selamat berhujung minggu semua. Have are nice weekend guy :)

16 comments:

  1. jln2 cuti Msia asyik ngadap tv n periuk kuali jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. he.he.. ok la tu sis..
      mgadap tv la best ;P

      Delete
  2. ika jarang tengok tv, dah terbiasa sejak zaman sekolah dulu, huu
    ada juga kadang2 tengok maharajalawak ni tapi tengok kat youtube je :)
    biasa budak2 laki mesti advance kan, tahu je link2 untuk tengok full movie etc nii hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. he..he.. biasa la bdak lelaki..
      tau je mana link2 nak tgok movie yg latest :)

      Delete
  3. pucuk dicita ulam mendatang..kebetulan semalam sy terlupa nak tengok MLM..boleh laa laa sy visit web tu, kot2 boleh tengok siaran yang lepas..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik bro..tapi yg problem tgk kat internet..kalau line internet lmbab mcm kura2 jawapnya tersangkut2 la tgok.. last2 trus nak tgok..mood trus hilang dek internet lambab!!

      Delete
  4. Salam tuan blog, saya dah letakkan link saudara di ruangan BLOGLIST. Mohon perkara sama jika sudi..terima kasih..:)

    ReplyDelete
  5. boleh lah tgk on9 nti...
    tapi lebih suka tgk Master Chef..hehe:)

    ReplyDelete
  6. rumah takde astro juga.. best nya dapat menonton online.. internet slow pula, tak dapat la menonton online..

    ReplyDelete
  7. Wah best..sy pun belum kesempatan tengok mlm.. thanks sharing bro Sobri.. :D

    ReplyDelete
  8. Suka masterchef yg first season..paling best..masih teringat sampai hari ni

    ReplyDelete
  9. sekali pandang macam beyond la..yeahh hidup online viewer supporters :)

    ReplyDelete
  10. thanks share~boleh la dwload pasni.. :)

    ReplyDelete
  11. ade masa mmg layan pn..aritu tgk x azwan ali masak cekodok ikan bilis je hehe

    ReplyDelete
  12. Akak memang suka tgk maharaja lawak..x kisah kalau tgk berulang ulang kali..thanks Sobri

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca