International University and International Colleges- Nuffnang Campaigns | www.sobriyaacob.com

google advertising

Tuesday, December 24, 2013

International University and International Colleges- Nuffnang Campaigns

Laman Web Rasmi: http://newinti.edu.my


Assalamualaikum dan salam sejahtera, Entry untuk hari penghargaaan khas kepada Nuffnang, Terima kasih buat kali pertamanya mendapat Cpuv untuk bulan Disember, teruja pun ada, sebab pertama kali dapat, sebab selalu setiap bulan dapat 7, 8 Cpuv Campaigne. mungkin blog aku VS kehidupan masih tidak cukup menarik & menyengat agaknya :P


Bagi anda yang berminat untuk menyambung pelajaran bolehlah ke laman web InternationaUniversity & Colleges untuk membaca program-program yang ditawarkan, sekiranya berminat bolehlah Apply ke INTI




Info mengenai International University and International Colleges 


Studying at INTI International University and INTI International Colleges today brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and fastest growing global network of private universities that also boasts former U.S. President Bill Clinton as its Honorary Chancellor. What this means is that INTI offers our students world-class education that is both accessible and affordable 

A key differentiator at INTI is that our students are part of the world's largest operator of private universities, Laureate International Universities. Providing a new dimension to INTI's programmes, the prestigious network of Laureate International Universities opens new frontiers for students through its emphasis on career-focused programmes and internationalism, which is a common thread across the 29 countries it operates in.

Every year, INTI students work to provide solutions for over 50 industry projects presented by large corporations and attend over 20 lectures by distinguished speakers, setting a new benchmark for the Malaysian education sector. The latest teaching methodologies and technologies, along with experiential learning is applied at all INTI campuses, while courses and subjects are constantly updated to meet the evolving global market needs.


P/S: Menarik bukan? bagi anda yang berminat dan tercari tempat untuk menyambung pelajaran, pastikan Inti pilihan anda & jangan lupa klik2 ya!

20 comments:

  1. baru join nuffnang...banyak juga iklannya adalah rezeki sikit...tq nuffnang.

    ReplyDelete
  2. Knor tak pernah lg bt n3 ttg nufnang ni...berlegar2 je cpuv kakak tu...biarkn ajelah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke nor..nanti kalau dah bosan2 x de ideanak mnulis boleh la buat mcm saya :)

      Delete
  3. Semoga terus sukses bro Sobri.. menabung inti & inti di sini.. :)

    ReplyDelete
  4. I've been to Inti before, they had really nice facilities, I was there just to send my cousins who are taking A-level over there. Is this place full of international students by the way?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ..saya pun pnah pergi skali dkat saya..nice falcuti n fasilities.. not sure bro..i dont have frend at there..mybe i guest!!

      Delete
  5. en.Sobri,

    dulu-dulu masa aktif berblogging, adalah sy tepek iklan nuffnang sebarang dua.. tapi now, dah xde. kalau nak saya klikkan, boleh ajer.. bhhahhaha.. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. he..he.. gee..kalau nak klik.. kliklah lebih2 ya..he..he.. :)

      Delete
  6. saya dah buat bulan lepas entry pasal inti nih . tapi baru bln ni kempen masuk . blm sampai masa dah buat dulu ler namanya kan .

    ReplyDelete
  7. rajin wat entry inti nih . mudah2n byk masyukkk ... aaamin

    ReplyDelete
  8. ika ada juga kawan yang study kat INTI, katanya bebudak sana study memang gila2..ahahaha
    kira ramai juga laa budak pandai...means orang skrg pn xtumpu kat IPTA lg dah...IPTS pun ramai je yang bijak pandai :)

    ika klik3 tabung sobri....kebetulan kut, memang semua INTI ads hewhew

    ReplyDelete
  9. tahniah bro.. baru dpt be dr inti jugak

    ReplyDelete
  10. tahniah and congratulation bro...bertambah rezeki nampaknya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah murah rezeki bro.. seronok tengok orang lain.. kita keep berangan jer bila la nak masuk Nuffnang Cpuv Campaigne. nak masuk hahahah :D

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca