Terima Kasih - FAM Trip Pengkalan Hulu #VMY2014 | www.sobriyaacob.com

Monday, April 21, 2014

Terima Kasih - FAM Trip Pengkalan Hulu #VMY2014


Pesta Songkran di Pengkalan Hulu / Edisi kembara
 Berita Harian / Ahad / 20 april 2014 / by Abang Zubir


Terima kasih diucapkan kepada Tourism Malaysia Perak, atas jemputan yang diberikan!  untuk program FAM Trip Pengkalan Hulu #VMY2014 atau Pengkalan Hulu - The Undiscovered Trail semua yang terlibat korang memang gila-gila dan terbaik, paling penting korang memng gila #selfie ha..ha. :P seriusly tak sangka ada juga yang pandang blog picisan ini, alhamdulilah nampaknya selama berblogging on & off ada juga pihak sudi menjemput saya untuk terlibat dalam event yang dianjurkan! dan sangat sangat berbesar hati untuk turut serta :P



P/s: alhamdulilah akhirnya ada juga jemputan yang diterima saya boleh pergi, kena dengan waktu yang sesual, sebelum ini ada juga beberapa tawaran travel trip terpaksa di tolak atas ketidak sesuaian masa, terima kasih atas semua jemputan yang diberikan. Sekiranya anda ada sebarang cadangan, jemputan dan lain-lain feel free please email me at sobriyaacob@gmail.com

21 comments:

  1. Mmg sgt menarik.. info yg baru saya tahu juga. T kasih atas perkongsian bro Sobri.. :)

    ReplyDelete
  2. woahhh.. kome masok surat kabo lah yer

    ReplyDelete
  3. Wah ada coverage ya...isi dua tabung untuk sobri..

    ReplyDelete
  4. Peh, event dapat masuk surat kabor tu. Hehe. Tahniah!

    ReplyDelete
  5. hebat..masuk paper tu.. kelasss~~!!

    ReplyDelete
  6. wahhh..menarik..xde ke yg nk jemput niesa gak?hahaha...
    menabung tyres n colgate utk sobri..hihi

    ReplyDelete
  7. wah wajah masuk news..glamer cik abang blogger kita nih...klik3 menabung...

    ReplyDelete
  8. wah...siap masuk dalam paper lagi...serious giler best bro aktiviti macam nie..aku tengok dan baca pun dah rasa teruja..korang apatah lagi rasanya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Huyooooo.... femes laa Abg Sobri... mmg blogger tersohor smp masuk paper lagi....ekekekekeke... aku dah beli paper BH tuu wat kenang-kenangan....ekekekekeke... :D

    ReplyDelete
  10. Wahh , Abg Sobri dah jadi duta pelancongan . HEHE (Y)

    ReplyDelete
  11. glemer lah korang dapat masuk surat khabar eh.... mana tau lepas nie dpt jemputan lagi... hehe....

    ReplyDelete
  12. wahh bestnya ,siap masuk surat khabar, tahniah !!

    ReplyDelete
  13. sekali lagi... terima kasih jugak...sebab join.. yang penting group ni gila....hahahaha.... best!!!
    ni mesti frame sekali keratan artikel tu kan?? kan???

    ReplyDelete
  14. Wahhh! seronoknyeee... semakin femes nmpknye abe ensem sobri ni :D.. semoga trus sukses!

    ReplyDelete
  15. glemer dahh... tapi tak lupa blogwalking blog orang lain. salut u bro :)

    ReplyDelete
  16. Bestnya... tahniah Sobri sebab jadi antara yang terpilih :)

    ReplyDelete
  17. glemer ler...masuk suratkhabar dah... 3x colgate tuk sobri :)

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca