Bulgogi Brothers Korean | www.sobriyaacob.com

google advertising

Wednesday, June 25, 2014

Bulgogi Brothers Korean


Terima kasih nuffnang, untuk pemberian CPUV NUFFNANG untuk Bulgogi Brothers Korean. Untuk pengatahuan anda Bulgogi Brothers adalah restoran Korea pertama yang menampilkan burger di dalam menu mereka. Ada 4 jenis burger kesemuanya dan kesemuanya menggunakan ramuan asli yang sering didapati dalam makanan Korea seperti kimchi, jeruk kobis, gojuchang (pes cili Korea), sayuran segar, telur goreng gooey dan semestinya, bulgogi (daging lembu yang diBBQ). 



Selain itu Bulgogi Brothers Korean juga mempunyai beberapa di Malaysia di Paradigm Mall, Kelana Jaya Pavilion KL eCurve, Mutiara Damansara Mid Valley Megamall, jadi sekiranya anda berminat untuk mencuba sendiri kenakan makanan yang dijual di bulgogi brother korean boleh mengunjungi cawangan bulgogi brother burgers berdekatan serta jangan lupa like Fan Page Facebook Bulgogi Brothers Malaysia atau melayari website www.bulgogibros.com.my untuk mengetahui info terbaru!


Fan Page Facebook : Bulgogi Brothers Malaysia 

Terima kasih nuffnang untuk kampen cpuv terbaru :P

15 comments:

  1. hehe... pandai ambik hati ye...;)

    ReplyDelete
  2. wow macam sedap je macam best jer! hehe ;)

    ReplyDelete
  3. ni kira fushion korean food..kimchi..x suka....xde kluar iklan bulgogi brothers ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni dah fushion..dah bkan pure tradisional korean food..
      kena try sis.. :P

      Delete
  4. Teringin juga nak merasa... all the best bro Sobri.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh cuba di cawangan terdekat bro... thank you :P

      Delete
  5. Alhamdulillah..Tahniah Sobri..

    ReplyDelete
  6. sesekali ada juga bulgogi tapi xreti nk promote...mai naik jetta das auto heh..heh..

    ReplyDelete
  7. Wah..best ni... leh try ni yg kat mid valley nyer....

    ReplyDelete
  8. bila nak belanja bulgogi burger bro???hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh saja bro..nanti bkak puasa ko blanja aku ya :P

      Delete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca