Huawei Ascend P7 | www.sobriyaacob.com

google advertising

Thursday, June 26, 2014

Huawei Ascend P7


Assalamualaikum dan salam sejahtera, Pernahkah anda mendengar Jenama Smart Phone  Huawei Ascend P7? untuk pengetahuan anda smartphone  Huawei Ascend P7 antara jenama smartfon yang berjaya mencuri perhatian pengguna di Malaysia kerana mempunyai design yang sangat menarik dan mempunyai aplikasi yang sangat cool. Model Smartphone Huawei Ascend P7  telah dijual di pasaran Malaysia.

 website : consumer.huawei.com

Di sini saya senaraikan secara ringkas apa yang membuatkan Smartphone Huawei Ascend P7 sangat cool dan awesome

1 Excellence with edge
2 Intended power button key
3 Unibody waterdrop curve
4 8mp bsi front camera
5 Ultra power saving mode
6 4G



Bagaimana menarik bukan? antara ciri-ciri tambahan yang lain model Huawei Ascend P7, 8-megapixel kamera di depan yang juga dilengkapi dengan F2.4 5-elemen lensa  serta mempunyai Panorama Selfie Selfie memang sesuai untuk dimiliki oleh kaki selfie! sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Produk Huawei Smartphone Huawei Ascend P7 bolehlah melayari website consumer.huawei.com. Terima kasih kepada Nuffnang memberi Cpuv untuk Huawei Ascend P7.


25 comments:

  1. salam. huhuu teringin nak memiliki tapi belum ada rezeki :(

    p.s menabung promoted content 2x : cik epal & redmummy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam.. menarik juga2 ciri
      yg ada kat hp ni.. baca review pun ok..
      klau ada rezeki lebih blehlah cari satu :P

      Delete
  2. Kakak ni dik kalau bab telefon canggih mana pun selagi telefon yg ada tak rosak memang tak adalah dlm list utk beli. Sekarang kakak guna S4 zoom setahun dah. So entah bilalah nak beli telefon baru.

    Tengok memang suka dan tertarik sebab cantik dan pakej menarik.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  4. lawa noo bentuk dia..bleh chalen ngan model lain Huawei ni nampak gaya

    ReplyDelete
  5. Wah..hebat2... dapat sponser lagi ni...ekekeke... Tahniah Bro Sobri a.k.a Blogger Tersohor... ekekekeke.. :D

    ReplyDelete
  6. rajin promote ya..murah rezeki...klik3 xlupa.

    ReplyDelete
  7. Terbaik! Tapi hanya sanggup melihat..huhu

    ReplyDelete
  8. Tak pernah dgr lgi ni...mcm menarik ja.

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari irra
    www.irrayyan.com

    ReplyDelete
  10. Not bad design dia kan...

    Astro for your lunch..

    ReplyDelete
  11. tengok dari segi design tu memang smart.
    nak usha spec plk la..bekenan beli :)

    ReplyDelete
  12. Macam menarik... Bagaimana pula dengan harganya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x sure la bro..tapi aku rasa dlm 1 k keatas:P

      Delete
  13. huawei punya phone sebenarnya not bad jugak laa..memang value for money betul...

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. I think the drawback of P7 is the processor.

    ReplyDelete
  15. makasih gan tentang infonya dan salam sukses

    ReplyDelete
  16. terimakasih bos infonya dan semoga bermanfaat

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca