Kempen Melabur Dengan Bijak - Invest Smart Campaign | www.sobriyaacob.com

google advertising

Friday, June 27, 2014

Kempen Melabur Dengan Bijak - Invest Smart Campaign


Assalamualaikum dan salamsejahtera semua,

Tahukan anda bahawa, jaminan kewangan yang nyata bukan sekadar angan-angan lagi tapi boleh menjadi realiti! Iklan Kampen Bijak Labur ini dibawa khas oleh suruhanjaya sekuriti Malaysia untuk menggalakkan dan memberi tahu kepada orang ramai bagaimana cara-cara untuk melabur dengan selamat.

Di  portal Invest Smart Campaign disertakan maklumat-maklumat dan info terkini berkaitan dengan dunia pelaburan disertakan  pemberitahuan mengenai produk pelaburan seperti pasaran amanah, unit saham, bon,skim persaraan swasta, amanah pelaburan hartanah dan dana dangan bursa dengan tujuan untuk mendidik pengguna mengenai pelaburan yang anda boleh jalankan. Turut dipamerkan article, program dan maklumat terkini mengenai pelaburan yang sedikit sebanyak akan menambah dan membantu anda dalam usaha anda melabur serta faedah yang akan diperolehi.


Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Kempen Melabur Dengan Bijak - Invest Smart Campaign bolehlah melayari website mereka di : www.investsmartsc.my. Terima kasih nuffnang untuk pemberian Cpuv kepen melabur dengan bijak daripada suruhanjaya sekuriti Malaysia. 


24 comments:

  1. tahniah sobri...murah rezeki...bagus melabur ni...klu mula dari muda lagi bagus...

    ReplyDelete
  2. Wahh , murah rezeki Abang Sobri lepas ni . Nice sharing :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Murah rezeki ko Sobri. :-)

    Pasal pelaburan ni, aku pun boleh dikategorikan sebagai pelabur bijak. Sebelum pergi musafir ke mana-mana, aku akan pastikan lokasi tandas yang berhampiran terlebih dahulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro agak menarik pelaburan hang tu ha..ha.. :P

      Delete
  4. Nak melabur ni kena buat kajian terdahulu sebelum memilih pelaburan yang terbaik untuk masa akan datang.

    ReplyDelete
  5. PANDAI SOBRI, Melabur dgn bijak demi masa depan...klik3 menabung.

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...sobri,

    Tahniah sobri.. earning nuffnang sentiasa melekat kat blog nie. Moga rezeki sentiasa diperluaskan untuk sobri. And good BW.

    mselim3

    pls: thanks visit mselim3 .. nice visit here.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki bro... aamiin.
    3x jetta.. :) :)

    ReplyDelete
  8. perghh yg ni kena consider nih.....

    ReplyDelete
  9. membuat pelaburan bukan saja utk pulangan yang tinggi tapi mesti yang syariah compliance..bijak di dunia, InsyaAllah, selamat di akhirat...

    don't put all eggs in one basket..diversify....high risk high return....nuffnanger terbaik, bro..

    ReplyDelete
  10. murah rezeki, nah amik lagi... klik2 ;3

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah ... dapat rezeki lagi .

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah... murah rezeki... tahniah....!

    ReplyDelete
  13. Wah... bro sobri pun ada melabur ker?... bagus2... semoga murah rezeki.... :D

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah Bnro..semoga dimurakan rezeki lagi lepas ini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. tahniah sobri. nak tanya macam mana nak promote content? jawab di blog saya k.

    ReplyDelete
  16. Semoga dimurahkan rezeki selalu..

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca