Wordless Wednesday #1 | www.sobriyaacob.com

Wednesday, June 11, 2014

Wordless Wednesday #1

Assalamualaikum dan salam sejahtera,  secara rasminya ini adalah entry pertama mengenai Wordless Wednesday di www.sobriyaacob.com sekiranya anda perasan sepanjang saya berblogging untuk beberapa tahun ini memang jarang saya post mengenai wordsless, pernah juga masa zaman awal-awal berblogging dulu bukan setakat wordless wednesday tapi setiap hari ada entry wordless nampak kebatakan di situ :P

 #MOTIF?

Entri Rabu Tanpa Kata l Wordless Wednesday #1
 saya yang Pertama

22 comments:

  1. Sila check skrg! Tp bila ibu jari dan jari manis sama panjang mcm cacat lah pulak. Ehhh jari manis lah itu mesti JM kan ahaha matilah gila glamour

    ReplyDelete
  2. Bia tol ni?haha..macam lawak plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. So jari sobri Yaacob yg mana satu nih??haha

      Delete
    2. nanti kena buat entry khas
      bubuh gambar tangan saya ya ha..ha.. :P

      Delete
  3. haha.. ada jugak macam ni rupanya :)

    ReplyDelete
  4. HAHA . Jari Abang Sobri yang mana pulak ? HEHE :P

    ReplyDelete
  5. Ww...lupa pulak ingt kan selasa..sebab isnin cuti.

    ReplyDelete
  6. kalau tengok gambo yang macho man tu...sepatutnya dia guna istilah "longer" bukannya "bigger"

    ReplyDelete
  7. bila ring finger>index finger, nampak takut lak...haha

    ReplyDelete
  8. lepas ni kak kena check jari 7 adik lelaki dan my 10 nephews..heee

    ReplyDelete
  9. Nasib baiklah jenis macho hehee.. :D

    ReplyDelete
  10. Sobri punya yang mana? he..he

    isi dua tabung di sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai betul yg btanya.. ha..ha..
      ni baru nak ukur :P

      Delete
  11. Fusssss......sib baik aku tergolong dlm golongan macho...ekekekeke... selamat ber wordless wednesday bro... :D

    ReplyDelete
  12. dh ukur blm ni sobri?eekekeke..

    ReplyDelete
  13. Pernah tengok gambar ni di Facebook. Aduhai, teori apa pula ni, tolong jangan bagitau aku Pak Einstein yang cipta. -_-

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca