Wordless Wednesday #2 | sobriyaacob.com

Wednesday, June 18, 2014

Wordless Wednesday #2



Ke korea ke kita? iedoklah sampai ke korea teman nak pergi ke Royal Belum yahoo!, jadi pada kome-kome di luar sana kalau pergi ke sana juga pada waktu yang sama bolehlah kita berjumpa ye, nanti teman belanja ayor kosong satu :P

Alhamdulilah terima kasih sekali lagi kepada Tourism Malaysia Perak atas jemputan yang diberikan As Bloggers, kan saya dah cakap jadi bloggers suam-suam kuku pun dapat travel free ditanggung :P


1) To Sis Nana @ Nana Tron itulah pasai teman bertanyakan bila entry Royal belum tu nak publish, kononya nak baca review la apa yang best kat sana selain menyumpit, tapi buzy pulak dengan FIFA sempai tak sempat update blog :P

2) To Sis Jm @ Jari Manis owh ingatkan dah pernah pergi rupanya belum la ish..ish.. almaklumlah kome kan travel bloggers yang popular kat Malaysia ni, next time kita pergi sama-sama ajak Bro Azlan sekali :P

3) Nasib baik la pernah baca review dekat bloggers popular Bro Aliff @ Travel My Way & Prof @ Nota Kembara Naramas Aman *ini semua blog yang dah masuk paper dan majalah, hebat-hebat!* so far dah dapat sikit gambaran aktiviti dan persekitaran dekat Royal Belum :P

4) To Bro Sham @ Eshamz Halim jumpa di sana ya! jangan lupa bawa baju banyak-banyak lama nak pergi ni, G-Pro jangan lupa bawa bro, teman dah terasa gatal -gatal nak bergambar kat underwater :P


P/s: Wordless Wednesday: entri di mana pada hari rabu semua blogger membuat satu post gambar tanpa meletakkan apa-apa description untuk menjelaskan gambar tersebut, nampaknya dah lari konsep ni dah terlebih-lebih pulak aku menaip ni :P


42 comments:

  1. wow.. tahniah...
    ha ah.. dah lari konsep WW ni. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq bro..
      biasalah admin blog ni
      memang suka tulis ikut suka hati dia :P

      Delete
  2. Sobyieeeee....nama i di petik kat sini...bestnyaa...lama tu....FREE pulak tu..ni bukan suam2 kuku lagi dah...ni dah panas meleting nih heeee

    Jgn di sebut "travel bloger popular" nanti ada pulak orang makan hati tau hee...anyway...enyoy tau!!..jauh di sudut hati i is jelezzzz u oulssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..ha, term travel blogers popular tu dah memng betul.. x leh nak dinafikan jm..kan :P
      it true right ;P Siapakah org yg mkn hati tu ha..ha.. :P
      jangan nak jeles sangat nanti kita p sama ok :)

      Delete
    2. bila travel2 blogger sedang berbicara, saya duk senyap2 makan pop corn..hahahaha

      Delete
    3. Lan: kalau nk mkn pop corn...jom lah tengok wayang..ADA BRAN....Teksiii!!!!!

      Delete
    4. bro,..au bkan travel bloggers tegar pun he..he :P

      Delete
  3. farmtrip tu pegi juga ke? dekat beno dgn kampung akak....nanti buleh singgah kalau balik kpg..InsyaAllah..

    ok..enjoy yourself..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi gak..
      kampung akak kat mana?
      nanti jemputlah mai..kita beramai kayuh basikal :P

      Delete
  4. ini bukan wordless!hahaha..untunglah sobriiiii..nak ikut boleh x?boleh x?have fun nnti sobri..tangkap gmb bebyk... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..ha. kan admin blog ni suka2 hati ja
      melalut apa dia nak tulis :P
      jom2 ")

      Delete
    2. hahaha..sekali sekala melalut sobri...pon boleyy...
      menabung digi dan volkswagen kt sini.. ;)

      Delete
  5. Tahniah! Ni yang seronok jadi blogger

    ReplyDelete
  6. Tahniah Abg Sobri . Bestnya dapat travel selalu . HUHU .

    ReplyDelete
  7. Wah tahniah Sobri..sponsored ke ni...

    U Mobile di sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm biasalah sis..
      klau x sponser x pergi teman :P

      Delete
  8. amek gambo ek.. Kim salam pada bebudak chomey kat sana ek hehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah...anak kak sarah ambk kos tourism kt uitm ptg pauh...sja nk cerita hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..
      anak akak lelaki ke prempuan..
      he..he :P

      Delete
  10. Alhamdulillah tahniah bro Sobri... all the best!!.. :)

    ReplyDelete
  11. wahhh...untungnya ko dapat invitation macam nie..hehehe..aku pun nak ikut boleh???hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. bloggers suam-suam kuku dapat la kan... kalau blogger yang tak suam camne pulak... menengok je la kan... ;)

    ReplyDelete
  13. tahniah bestnya...hadia rajin menulis tu...klik3 menabung.

    ReplyDelete
  14. Wahhhhhhh......bestnyerrrrrrrr..... untung aaa dapat jemputan dari Tourism Malaysia Perak.... so "Ke Royal Belum Ker Kita?".... :D

    ReplyDelete
  15. wah bestnya..aku dah lama nak gi sini....tapi x der peluang lagi..

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca