Wordless Wednesday #4 | sobriyaacob.com

Wednesday, July 2, 2014

Wordless Wednesday #4



Puasa oh puasa!

Wordless Wednesday: entri di mana pada hari rabu semua blogger membuat satu post gambar tanpa meletakkan apa-apa description untuk menjelaskan gambar tersebut.



17 comments:

  1. Opsss ish ish jgn lah jadi mcm tu kan

    ReplyDelete
  2. Ok! done berbuka pose...ekekekekeke.... :D ... statement gitu nampak cam riak lak bro...ekekekeke..

    ReplyDelete
  3. done upload gambo makanan nak berbuka..kikikiki :P

    ReplyDelete
  4. semoga kita dapat ikhlaskan hati mengerjakan ibadah :)
    macam entri ika sebelum ni, set dalam diri kita ibadah ni untuk dipandang mulia di sisi Allah, bukan di mata manusia ;)

    ReplyDelete
  5. Itu namanya menggedik~ Eiyyy..entah ape2 nk jadi org melayu zaman skang.. hrp2 lah Aisyah dijauhkan dri semua itu... AMINNN...

    ReplyDelete
  6. banyak je yg buat mcm ni.. haih.

    ReplyDelete
  7. selamat berpuasa bro...tipical melayu bro...ni biasa anak2 muda lah ni yg buat

    ReplyDelete
  8. done everything...kat facebook jer kot...

    ReplyDelete
  9. salam. hmmm..so far tak penah lagi kut tulis status macam tu..hehe just wish selamat berbuka puasa heee

    ReplyDelete
  10. klu niat nk menunjuk2..mmg x berapa nk elok la...selamat berpuasa sobri...

    ReplyDelete
  11. Betul tu... sungguh betul hmmm...

    ReplyDelete
  12. Semoga kita terlindung dari sifat riak dan takbur , Insya-Allah :)

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. hehe...Melayu je buat.salam kenal n follow sini
    -follower ke 1000

    ReplyDelete
  15. ehe..mintak dijauhkanlah dari sifat riak mcm tu...sikit2 nk post..aptb..

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca