Wordless Wednesday #6 | www.sobriyaacob.com

google advertising

Wednesday, July 16, 2014

Wordless Wednesday #6



"Gigih Mencari Idea & Mood Untuk Menulis Dalam Blog"
Segigih Aku Mengayuh Rakit Buluh :P

Wordless Wednesday: 
Entri di mana pada hari rabu semua blogger membuat satu post gambar tanpa meletakkan apa-apa description untuk menjelaskan gambar tersebut.

42 comments:

  1. mcm nk tenggelam je tu..hihihihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mana tenggelam.. sekali naik dkat 4 orang,, he..he.. :P

      Delete
  2. ngeri nya tengok mcm tu...dah masuk air..

    invest smart..

    ReplyDelete
  3. Mmg gigih betul kayuh rakit segigih menulis blog lah ye hati2 jgn sampai tenggelam :-)
    Ramai feminat tggu citer baru

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. bukan bro..dekat royal belum rainforest :P

      Delete
  5. fineeee, scary gila tengok...macam nak karam dah tu sobriiiii!!!!!

    p.s churps je pulak yg ada hukhuk

    ReplyDelete
  6. apakah yang berlaku seterusnya dalam gambar tu? sampai ke hulu kah..tenggelam kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenggelam memng selalu..naik kayuh ..lpas tu tengelam.. smua kat situ x de skill nak hdup advanture :P kena byak practice lg he..he

      Delete
  7. Good activity but have to use high skill to do that ^^)b

    ReplyDelete
  8. BERANINYA BERAKIT TENGAH SUNGAI DLM BEGITU...KLIK3NUFF

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. boleh bro.. mau ko tengglam dlm tasik tu dlu he..he.

      Delete
  10. Berakit-rakit dengan gigih ke hulu...
    Antara sobri dan kawan mana yg jatuh dulu? ;p

    menabung~ ;D

    ReplyDelete
  11. selalu saja gagal mematuhi Wordless Wednesday. Serius nampak kegigihan tu.

    ReplyDelete
  12. Wahh syoknya tengok.. best bro.. :) :)

    ReplyDelete
  13. kat rumah budaya sarawak ke nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh sangat lagi tu..dekat perak je ni :P

      Delete
  14. Kayuh kuat2 jgn sampai tenggelam sudah ye dik.. hahaha
    pssst 3xclick

    ReplyDelete
  15. salam...huuuu tak berani nak berakit..sebab tak reti berenang karang tak pasal-pasal masuk dlm sungai , naya ja..hehehe

    ReplyDelete
  16. Gigih betul cari idea blogging sampai pegi main rakit. Ni time tengah puasa ke tidak ni? Hehhe

    ReplyDelete
  17. Wah cantiknya..Terbaiklah Sobri...begitu gigih ya...nway cantik gambar tu...

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum... sobri.

    Best gak berdayung .. naik rakit buluh nie.. atau rakit daripada batang pisang..hehe kalau tergolek.. sedap..hehe hati2 nanti lemas kang... sobri pandai berenang tak per...

    mselim3

    ReplyDelete
  19. Cantik pemandangannya, kuat semangat adik Sobri ni..terus gigih lagi Insyaa Allah..

    ReplyDelete
  20. bahaya tunjuk gambar air bulan puasa ni..macam sedap je..tergugat iman..hehe

    ReplyDelete
  21. nmpak kegigihan tu bro..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. Time ni ler korang semua tinggalkan aku...siot jer..ahahahaha....terpaksa aku berenang2 ke tepian... :D

    ReplyDelete
  23. Serammnya berakit mcm tu... terbayangkan buaya nganga tunggu nak ngap je

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca