Wordless Wednesday #7 | www.sobriyaacob.com

google advertising

Wednesday, July 23, 2014

Wordless Wednesday #7



Reminds me of my time during raya a long time ago. i can relate it and it brings all the good childhood memories. Watching this, makes me smile, reminds me the old days tambahan part tidur ramai-ramai dan beratur nak mandi, rindunya .. :P

Love the Cinematography, good job petronas, bravo!



26 comments:

  1. memang best kalau ada adik beradik ramai ;)

    ReplyDelete
  2. ramai org suka iklan ni...Good Job lah :-)

    ReplyDelete
  3. wow. nicely done by Petronas.. rindu nak beraya feeling rumah kampung papan papan macam ni. umah nenek den dah upgrade batu batu..

    ReplyDelete
  4. Memang tersentuh... teringat kenangan lalu. Debaran raya pun dah semakin terasa... :)

    ReplyDelete
  5. Kekadang bila bukak youtube, mesti ada iklan ni, kekadang mesti tak skip sebab dia buat kita rindu masa zaman dulu2 kan?

    ReplyDelete
  6. mmg teringat memori zaman lama2..bila sanak saudara balik...satu rumah penuh..tdow dari hujung rmh hingga ke dpn pntu msuk..tapi skrg dah xdapat rasa..

    ReplyDelete
  7. Seriously menarik... Cinematography sangat awesome... Menarik giler...

    ReplyDelete
  8. RAYA DULU2 INDAH DLM KENANGAN...RAYA KINI BIASA2 SAJA...RAYA AKAN DATANG XTAU LAGU MANA YA...KLIK3 MENABUNG...

    ReplyDelete
  9. best best best! x sabo nk balik kg ni

    ReplyDelete
  10. kenangan masa Aidil Fitri ni, memang zaman kanak2lah yang akan segar melekat diingatan..paling best kan..

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari raya aidilfitri Sobri Yaacob

    ReplyDelete
  12. Comel je video ni..part Cinematography tu memang setuju..cantikk.

    ReplyDelete
  13. walaupun tak sehebat waktu zaman arwah Yasmin Hani dulu, tapi Iklan petronas jarang mengecewakan....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. salam. heheheh comel iklan ni..suka tengok :))

    ReplyDelete
  15. raya masa dulu2 bess...skang klu blk..masing2 sibuk ngan gajet jer...x bess..

    sis noe nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Lebaran buat Sobri ...semoga bergembira bersama keluarga dan maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  16. 2 promoted content + invest tuk ujung puasa ni

    ReplyDelete
  17. It's beautiful living. I'm falling in love a life like this. it's simply. Simply is Beauty!

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum sobri. wahh bestnya. dok kampung macam2 benda nostalgia terimbau kannn.. tak sabar nak rasa fresh air kat kampung lusa ~~~

    ReplyDelete
  19. kalau tengok anak-anak buah sakan nak sambut raya teringat zaman kecik2 dulu.... memang pernah tdo pakai kasut raya.. hahahaha........

    ReplyDelete
  20. salam. singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

    salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

    ReplyDelete
  21. iklan raya petronas.. x pernah mengecewakan..

    salam aidilfitri.. :)

    ReplyDelete
  22. memang best video ni... kreatif sebenarnya...ekekekekeke.... :D

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca