Edisi Surat Khabar - FAM Trip Pengkalan Hulu | www.sobriyaacob.com

Tuesday, August 5, 2014

Edisi Surat Khabar - FAM Trip Pengkalan Hulu


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, wah..wah kembali bersiaran lagi kita apa khabar semua? pastinya masih di dalam mood berhari raya aildilfitri, macam mana perayaan kali ini? mesti meriah bukan ini kalau blogwalking mesti banyak cerita berhari raya yang korang yang menarik korang kongsikan yang pastinya selepas lama tak berblogging mood malas telah merebak ke dalam diriku! help me :P

Ini teman nak khaborkan kepada awok-awok semua yang muka teman keluar lagi (Sini) dalam suratkahabar Berita Harian Ahad, Edisi Kembara walaupun sipi-sipi sangat! dan kemungkinan besar memang tak nampak beberapo jelas kelibat rupa teman tapi tetap nak war-warkan jugak! Jadi bagi yang membeli suratkhabar bertarikh 3 Ogos 2014 mohon belek-beleklah manalah tahu awok-awok semua teringin bebenor nak nak tengok muka teman dalam semua khabar, yang pasti lebih segak daripada biasa.

Kembara Gua Gendang & Gua Itik I Ditulis oleh Zubir I Gambar Nash

 Jadi kalau korang nak tahu apa story yang ditulis, kenalah cari sendiri.


Bagi korang yang terlepas membaca kisah penerokaan saya di Gua Gedang & Gua Itik Boleh baca (di sini) setakat ini Gua Gendang & Gua Itik antara gua yang paling advanture pernah saya masuk, jadi bagi korang yang sangat gemarkan aktiviti yang advanture dimana persekitaran disekelilingnya masih belum terusik dan dinodai oleh manusia, korang wajib datang kesini!

P/s: Ini baru masuk sipi-sipi kalau masuk full page bertambah riak la teman ye, berangan sebentar just kidding! alhamdulilah baca kembali article ini teringat balik kenangan-kenangan manis sepanjang mengikuti Program Fam Trips yang dianjurkan oleh Tourism Malaysia Perak, terima kasih atas jemputan yang diberikan. Dan sekiranya korang teringin sangat nak berhubung dengan abam kacak ini feel free please email me at sobriyaacob@gmail.com kalau ada sebarang pertanyaan, soalan, jemputan atau nak cari jodoh ke? tapi email berbentuk spam nak jual ubat kuat, nak derma duit 500 juta atau jemputan parti gay jangan sesekali hantar ya :P


28 comments:

  1. hahaha.. statement last entri x leh blah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..ha.. mcm menarik..mcm comel je stement tu ya :P

      Delete
  2. Tahniah sbb masuk paper bukan senang tau

    ReplyDelete
  3. Wah.... aku dah jenuh cari BH ari ahad ni... tak jumpa2 lagi... gambar aku ada tak?..... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ar ah.. sebab masa kluar tu hari ahad..mostly pergi beraya...memng pyah la org nak beli paper..saya pun cari kat kdai ricyle paper nasib baik ada copy lg..bolehlah simpan buat knanagan diri sendiri :P

      Delete
  4. Wahh tahniah.. menarik ni.. :) :)

    ReplyDelete
  5. I try to find your photo in the newspaper... ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. i wish u can see my pic.. it so small :P

      Delete
  6. Hebat2...masuk newspaper...mcm retis. Semoga maju jaya..

    ReplyDelete
  7. Tahniah Sobri, semoga terus sukses .

    ReplyDelete
  8. wahhh... glamer la awaakkk... masuk sorat khabar... :D

    ReplyDelete
  9. Peh, glemer Sobri dapat masuk dalam suratkhabor. Hehe.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum sobri. wahhh taniah ye. hehehe glamour awak. hihiii *selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  11. wahhh...untung laa masuk paper...hehehe..ala ala retis gitew...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. salam. insyAllah..hope one daya dapatla datang sini :))

    ReplyDelete
  13. tambah glemer ler masuk surat khabo... hehehe...xperia tuk sobri

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca