Ezzy Travel Agensi Pelancongan Online Pilihan Anda | www.sobriyaacob.com

Wednesday, September 16, 2015

Ezzy Travel Agensi Pelancongan Online Pilihan Anda

Assalamualaikum & salam sejahtera

Bercuti! siapa dekat sini yang tak suka bercuti atau melancong tidak kisah sama ada di dalam atau luar negara, semua orang amat suka bercuti bukan sahaja dapat merehatkan minda malah dapat menghilangkan stress setelah penat bekerja & dapat mempelajari pelbagai perkara baru ketika bercuti. Perkara paling utama sebelum bercuti korang haruslah melakukan pelbagai perancangan seperti termasuk persiapan bajet untuk pengankutan, hotel agar tidak berlaku pembaziran dan memastikan percutian korang berjalan dengan lancar, ini amat penting untuk mengelakkan kerusutan atau pening kepala ketika bercuti.

Rancang percutian anda dengan bijaknya

Terdapat pelbagai cara untuk merancang percutian anda sama merancang dengan sendiri atau boleh menggunakan perkidmatan Agensi perlancongan, pilihan di tangan korang "tepuk dada tanya selera". Sob tahu semua orang inginkan percutian yang mudah dan jimat oleh itu korang boleh menggunakan perkidmatan agensi perlancongan online Ezzy Travel - www.ezzytravel.com

Menariknya mengenai perkidmatan yang ditawarkan oleh Agensi Pelancongan Online Ezzy Travel, sebuah website yang menggabungkan enjin carian untuk hotel, tiket penerbangan dan tiket bas pada kadar terendah dan terbaik. Di website ini juga korang boleh bandingkan harga hotel, tiket penerbangan dan tiket bas mengikut bajet korang dengan menggunakan laman web www.ezzytravel.com  tanpa perlu keluar rumah untuk membeli dari agensi pelancongan, semua di hujung jari, just klik dan bandingkan mengikut budget  korang!

Yang paling menarik korang boleh merancang bajet kewangan korang dengan teliti, ini amat penting untuk memastikan korang tidak membazir. Selain itu Laman Ezzy Travel menggunakan sistem yang sama dengan agensi pelancongan lain malah harga yang ditawarkan lebih murah tanpa sebarang kos tersembunyi seperti kos pentadbiran, dan lain-lain. Transaksi korang dijamin selamat kerana sistem pembayaran dibayar terus kepada pembekal tanpa melalui Ezzy Travel.


Untuk maklumat berikut :

sila layari laman web Ezzy Travel

Sebarang pertanyaan emailkan ke :

Atau boleh juga layari Facebook :

10 comments:

  1. BAGI YG MINAT TRAVEL BERGUNA SEKALI INFO N3 NI..TKSH SOB.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama sis..
      harap sangat membantu bagi
      pembaca2 di luar sana

      Delete
  2. good info SY, mana tahu satu hari kak ana memerlukannya nanti :)

    ReplyDelete
  3. thanks sob, boleh bookmark ni! ;3

    ReplyDelete
  4. boleh try cari info disini...thanks for sharing..

    ReplyDelete
  5. Siapa tak suka dapat berjalan.Dapat je tiket terus buat perancangan bajet berapa , nak jalan ke mana, makan macam mana dan segala macam benda nak kena riki. Bila dah balik gatal tangan nak booking tiket lagi ha ha.

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca