Travel Accessories | www.sobriyaacob.com

Friday, March 10, 2017

Travel Accessories

Sob yakin ramai diantara kita semua sangat suka untuk travel menjelajah dunia kerana ia boleh menginspirasikan kita untuk melakukan sesuatu di luar batasan keupayaan kita dan sob amat yakin tidak kira sama ada hampa travel secara mewah atau backpacker, perlu membawa aksesori yang bersesuaian dengan keperluan kita ketika travel. Aksesori antara item yang wajib kita perlu pakai tidak kira sama ada lelaki atau perempuan kerana aksesori antara pelengkap untuk gaya yang kita tampilkan. Antara aksesori yang wajib dan sangat penting yang kita perlu ada tidak kira lelaki atau perempuan ialah seperti jam tangan, cermin mata hitam dan pelbagai aksesori yang lain untuk memudahkan perjalanan kita ketika travel.

Pemilihan travel accessories yang tepat dapat membantu melancarkan lagi perjalanan travel hampa

Selalunya ketika Sob keluar travel antara travel accessories yang wajib sob bawa seperti cermin mata hitam dan jam tangan, ini sangat penting contohnya jam tangan ia sangat membantu sob dalam memastikan 'on time' berada di sesuatu destinasi paling penting supaya kita tidak terlepas tren, kapal terbang dan bas. Manakala cermin mata hitam antara aksesori yang wajib ada selain daripada kelihatan bergaya ketika dipakai ia juga sangat penting untuk melindungi mata si pemakai daripada sinar matahari yang terik ketika bersiar-siar dan kadang kala  boleh menghalang silau terutama sekali ketika memandu kereta dan paham-paham jelah kalau pergi mengembara sana sini dengan cara travel backpacker kita memerlukan cermin mata hitam yang stylish, tahan lama, bermutu tinggi dan paling penting good looking barulah stylo bila mengembara

Disini sob  nak kongsikan dengan hampa semua a few travel accessories yang cukup cantik dengan design terkini dimana korang boleh dapatkan dengan dengan harga yang cukup murah dan berpatutan, Sob sudah lama tercari-cari seutas jam tangan untuk kegunaan outdoor dimana tahan lasak dan di ezbuy.my sob telah menjumpai jam tangan idaman sob ialah Model casio watch- G Shock Waterprove   dengan harga cukup murah :)



Bagi hampa semua yang tertanya-tanya dimana nak buy travel accessories or travel accessories shopping, sob sangat cadangkan kepada hampa semua untuk membeli di ezbuy.my sebuah portal membeli belah secara online daripada serata dunia, jadi semua benda yang hampa cari mesti ada dalam ini dari sekecil-kecil barang sampai lah sebesar-besarnya pelbagai pilihan mengikut citarasa hampa semua.


Untuk pengetahuan hampa semua ezbuy.my adalah sebuah pembekal professional yang memberi perkhidmatan membeli belah dalam talian. Ditubuhkan pada tahun 2010 lagi dan menjadi platform membeli-belah di luar negara yang pertama dan terbesar di Singapura. Sehingga hari ini, ezbuy menyediakan perkhidmatan membeli-belah dari China, Taiwan, Amerika Syarikat, Singapore, Malaysia, Australia, Thailand dan akan memperluaskan lagi perkhidmatan kepada lebih banyak negara.

Jadi sekarang tidak ada lagi masalah sekiranya hampa ingin kelihatan bergaya dan stylo ketika travel kerana anda boleh beli pelbagai jenis travel accessories yang boleh dibeli secara online. Tanpa perlu keluar ke shopping malls atau kedai jam kini semuanya boleh dibuat dengan pembelian atas talian dengan selesa dari rumah sahaja, sekarang kan zaman moden semuanya di hujung jari dan sob ada sesuatu yang menarik untuk dikongsikan dengan semua pembaca blog www.sobriyaacob.com dimana sekiranya hampa mendaftar di Ezbuy dan akan mendapat percuma RM15.00 ezbuy Shopping Voucher, boleh klik link di sini untuk mendaftar.

4 comments:

  1. jam tangan yg sporty, mmg sesuai utk travel..tahan lasak..

    ReplyDelete
  2. Salam kenal Sob....
    Tak selalu travel Sob....travel kat soping mall je huhu...

    ReplyDelete
  3. Oh ezbuy ya? Tak pernah try lagi online shopping sini, pernah try lazada, zalora, ebay dan lelong je setakat ni. Boleh la sis jenguk ezbuy pulak nanti :D

    ReplyDelete

Komen Anda Amat Dihargai
Terima Kasih Kerana sudi membaca