www.sobriyaacob.com

Sobri Yaacob I sobriyaacob@gmail.com

 [ Hiking, Travel & lifestyle Blogger ]


www.sobriyaacob.com - Blog Online telah ditubuhkan semenjak tahun 2010 bermula sebagai blog peribadi berkongsi cerita, pengalaman & tips. Pada masa kini blog ini banyak menulis berfocuskan mengenai topic Travel, Hiking & Outdoor Experiences, Livestyle, Review & Photography


Hubungi Saya Melalui: 

Page Facebook: aku VS kehidupan 
Email: sobriyaacob@gmail.com


Sekiranya anda ada sebarang pendapat, cadangan, pertanyaan atau pandangan atau sebarang aktiviti / Farmtrips / program / kempen / rewiew / pengiklanan yang ingin kongsikan bersama blog ini, sila hubungi saya melalui Email sobriyaacob@gmail.com atau Whatsup 013 - 4599 815


Pengiklanan

Setelah 7 tahun blog www.sobriyaacob.com beroperasi, saya akan menawarkan ruang/tapak iklan untuk disewa dengan harga yang berpatutan iaitu RM10 sebulan. Saya hanya menyediakan tapak iklan yang bersaiz 200 x 200 pixel sahaja yang diletakkan di sidebar sebelah kiri.


Untuk pakej Pengiklanan melalui Penghasilan article atau entry khas berkenaan Produk atau Perkhidmatan yang dijual oleh anda sebuah article berharga bermula daripada RM50.00, bergantung kepada jenis pengiklanan yang dinginkan oleh anda.

Kenapa Perlu Sewa Iklan Di www.sobriyaacob.com?

1. Melebihi 3 juta pageview
2. Jumlah follower tetap meningkat.
3. Trafik antara 5k-6k sehari.
4. Lebih 2juta pelawat yang datang dari Malaysia, dan selebihnya dari negara-negara lain.
5. Iklan akan dibiarkan selama seminggu untuk membolehkan iklan dibayar semula tapi jika setelah        seminggu belum mendapat bayaran, iklan akan di gugurkan.


Sekiranya berminat, anda boleh hantar email kepada 
www.sobriyaacob.com / what'up 013-4599815 
.Penafian 

sobriyaacob.com diwujudkan sebagai satu blog Perkongsian Maklumat, Info, Pengetahuan, Pengalaman, Tips, Panduan Pemerhatian dan lain-lain berkaitan dengan Isu semasa, Photograpy, Perlancongan, kesihatan, gaya hidup dan lain-lain! 

Kebanyakkan entry yang ditulis di dalam blog ini adalah hasil penulisan saya, hasil daripada pengalaman sendiri, Sekiranya ada sebarang kemuskilan terhadap mana-mana article yang dibaca sila rujuk kepada yang lebih pakar & sesetengah article di dalam blog ini diambil daripada mana-mana sumber yang dikreditkan atau tidak dikreditkan.

Article / Gambar adalah bersumber dari gambar peribadi, carian enjin google dan facebook . Seandainya ada pemilik sebenar tidak membenarkan Article / Gambar anda digunakan, sila hantar ke Admin : sobriyaacob@gmail.com untuk pemilik blog keluarkan gambar berkenaan dari blog ini dalam tempoh masa 30 hari. 

Hasil penulisan / artikel yang disiarkan adalah pandangan peribadi pemilik blog. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab sekiranya terjadi apa-apa kerosakan, kecederaan atau kerugian akibat isi kandungan blog ini. Pemilik blog berhak untuk mengubah isi kandungan atau pendapat yang dinyatakan dalam blog ini untuk mana-mana artikel pada bila-bila masa. 

Sekiranya ingin menyalin mana-mana bahagian dalam blog ini, pemilik blog mengizinkan anda berbuat demikian. Namun sila kreditkan atau backlink ke www.sobriyaacob.com

Pemilik blog berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini tanpa notis kepada : 
  • Komen yang disifatkan sebagai spam atau mencurigakan 
  • Komen yang tidak senonoh/lucah/menghina 
  • Komen yang dianggap menyinggung atau melibatkan sensitiviti mana-mana pihak (berunsur perkauman/politik) 

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...